Om te beginnen met handelen, moet u een minimum bedrag op uw rekening storten. De eerste stortingen variëren per land. Voor Bitcoin Digital USA, is het slechts $ 50. Maar voor Israëlische gebruikers, is dit cijfer zo hoog als $ 10.000. Zakelijke rekeninghouders storten ook een minimum van $10.000.

Voor meer informatie, klik hier: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcoin-digital-ervaringen/

Het is ook vermeldenswaard dat u misschien online bankieren wilt gebruiken voor uw eerste investering, aangezien alle stortingen via bankoverschrijving ten minste $ 500 moeten bedragen.

Wat kunt u verhandelen?

Bitcoin Digital’s verhandelbare categorieën zijn:

 • Valuta’s
 • Grondstoffen
 • ETF’s
 • Indexen
 • Cryptocurrencies
 • Aandelen

Het platform biedt zelfs toegang tot aandelen van enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. Als u zich afvraagt hoe u Google-aandelen kunt kopen, zoekt u gewoon naar het GOOG-tickersymbool of Alphabet Inc, het moederbedrijf van de zoekmachine. Toch, zoals opgemerkt in de meeste Bitcoin Digital beoordelingen, zouden beleggers in aandelen, vooral in de VS, een van de gespecialiseerde online effectenmakelaars moeten overwegen.

Op dit moment ondersteunt Bitcoin Digital geen handel in opties.

Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar?

Om uw Bitcoin Digital handel succesvol te laten zijn, zult u een overvloed aan verschillende hulpmiddelen moeten gebruiken. Meestal ondersteunen deze tools technische analyse, geautomatiseerde orders, en sociale interactie.

Bitcoin Digital is bekend om zijn CopyTrader Systeem en Populaire Beleggers Programma. Het eerste stelt u in staat om te zien wat andere gebruikers in real-time handelen. Een functie van Bitcoin Digital’s sociale beleggingsnetwerk OpenBook, het CopyTrader Systeem stelt u ook in staat om handelaren te vinden en te volgen die u leuk vindt en hun portefeuilles en acties te kopiëren.

Stel dat u in de OpenBook gemeenschap tot de top behoort en aan bepaalde prestatiecriteria voldoet. In dat geval kunt u toetreden tot het Popular Investors Program en een extra inkomen verdienen aan handelaren die uw beleggingsstrategie kopiëren.

Hoe werkt het platform?

Bijna elke Bitcoin Digital trading review eindigt meestal als een review van haar vlaggenschip product OpenBook. Zoals hierboven vermeld, stelt deze functie u in staat om andere handelaren te volgen. Door middel van een eenvoudige crypto handel, kunt u investeren in een portefeuille van cryptocurrencies. Een veel geavanceerder handelsplatform is het Bitcoin DigitalX, dat directe toegang biedt tot activa.

Is er een klantenportaal?

Het Bitcoin Digital USA API-portaal bevindt zich nog in het alfa-stadium. Het is ook voornamelijk gericht op professionele en zakelijke handelaren.

Bitcoin Digital Vergoedingen

Het volgende ding dat de moeite waard is om in te duiken zijn de Bitcoin Digital vergoedingen. Ze zijn enorm verschillend voor de VS en niet-Amerikaanse gebruikers.

Bijvoorbeeld:

 • Afhankelijk van de verhandelde cryptocurrency, is de vergoeding voor Amerikaanse klanten tussen 0,75% en 4,50%.
 • De spread is afhankelijk van de munt. Bijvoorbeeld, de Bitcoin Digital Bitcoin (BTC) spread is 0,75%, terwijl die van Ethereum (ETH) 1,95% is.
 • De inactiviteitsvergoeding is $10 per jaar (zodra de inactiviteit van de rekening meer dan 12 maanden bedraagt).
 • Er is een minimum opname bedrag van $30 (buiten de VS, is er een $5 opname vergoeding).
 • De kosten voor het overmaken van cryptocurrencies buiten Bitcoin Digital naar uw eigen portemonnee zijn afhankelijk van de munt.